CV storing in Dordrecht

Een storing in uw CV ketel merkt u snel genoeg. Neem bij een ketelstoring contact op met de door ons aangedragen professional. Wij zijn werkzaam in Dordrecht en de wijde omgeving van Dordrecht. Wij zoeken voor u uit waarom u geen toegang heeft tot warm water of waarom uw verwarming het niet doet. Maakt uw CV ketel een raar geluid? Vaak is dit snel en makkelijk op te lossen. De monteurs van Garant staan 24/7 voor u klaar. Wij streven ernaar u binnen 24 uur helpen.

Is uw CV uitgevallen?

Vaak wordt de oorzaak bij het beschrijven van het probleem al vrij snel duidelijk. Is uw ketel uitgevallen? Het controleren van de stoppen in uw meterkast is de eerste stap. Veel verschillende onderdelen van uw ketel zijn onderhevig aan slijtage. Het kan zijn dat een onderdeel vervangen moet worden. Een veelvoorkomende storing is een kapotte driewiegklep. Dit onderdeel zorgt ervoor dat het warme water naar de radiatoren wordt gestuurd. Lekkage in de ketel en storingen in sensoren, pompen en elektronica van de ketel komen ook veel voor.

In Dordrecht en omstreken kunt u voor het verhelpen van al uw CV problemen terecht bij de door ons aangedragen professional. Wij hebben vervangende onderdelen meestal op voorraad en zijn u snel van dienst. Bel direct 085 - 106 1600 om een afspraak te maken.