Oplossen CV lekkage in Dordrecht

Daalt de waterdruk in uw centrale verwarming constant onder het gewenste pijl? Zijn er plekken vochtig onder de cv ketel of bij een radiator, waar u dit niet verwacht? De kans is aanwezig dat u te kampen heeft met een cv lekkage.

Een lekkend cv systeem kan de centrale verwarming verder beschadigen en leidt tot ongewenst bijstoken. Afnemend rendement door een lekkage heeft vaak een hoge gasrekening tot gevolg. Zorg daarom dat u snel handelt bij een vermoeden van cv lekkage.

Een goede cv monteur kan alle gebreken aan het cv systeem voor u in kaart brengen. De vakmensen van DA.Installatietechniek zijn u in Dordrecht en omstreken graag van dienst met kennis en vaardigheden. Na het vinden van de extacte plek van de lek kunnen we deze repareren voor u.

Snelle hulp bij lekkage CV ketel

Aangezien uw cv ketel water lekt, is een snelle oplossing vereist. Het opsporen van de lekkage en de precieze oorzaak hiervan is soms een moeilijke klus. Het kan zijn dat vocht en roest aan de basis liggen van de problematiek, maar ook een probleem met het expansievat is niet uitgesloten.

Voor noodgevallen bij cv lekkages is onze spoedservice bij uitstek geschikt. U kunt ons 24 uur per dag bellen op nummer 070 - 207 50 87. Met getrainde vakmensen in Dordrecht en omgeving, helpen we graag uw cv lekkage te repareren! Neem snel met ons contact op.