CV reparatie in Dordrecht

Tegenwoordig kunnen we niet meer zonder een goed werkende CV. Komt u onder een koude douche te staan? de door ons aangedragen professional zorgt ervoor dat u in een mum van tijd weer toegang heeft tot warm water. Onze goed opgeleide monteurs zorgen ervoor dat u uw dagelijkse bezigheden snel weer kunt hervatten. Wij repareren uw CV ketel niet alleen, maar geven u ook eerlijk advies. Heeft u problemen met blokverwarming? Hiermee kunnen wij u helaas niet van dienst zijn. We bespreken de mogelijkheden graag met u.

Is uw CV ketel kapot?

Heeft uw CV ketel het begeven? Er kunnen verschillende redenen zijn voor het kapot gaan van uw CV ketel. Een veel voorkomende oorzaak is het bevriezen van de leidingen. Daarnaast zijn er verschillende storingen die kunnen optreden. Een storing in de brander of in de warmtepomp kunnen er ook voor zorgen dat u in een koud huis zit.

De meeste CV ketels hebben een levensduur van 15 jaar. Na 15 jaar zou u dus kunnen nadenken over het aanschaffen van een nieuwe CV ketel. de door ons aangedragen professional vervangt uw CK ketel op korte termijn. Wij streven naar CV herstel binnen 24 uur en zijn u in de meeste gevallen op dezelfde dag nog van dienst. Wilt u uw CV ketel vervangen in Dordrecht of omgeving? Wij helpen u graag een weloverwogen beslissing te maken.