CV installatie in Dordrecht

De juiste ketel kiezen is nog niet zo gemakkelijk. Bij de door ons aangedragen professional bent u aan het juiste adres voor gedegen advies. Wij zijn niet alleen uw vakman voor de installatie van uw CV, maar helpen u ook bij de keuze voor uw nieuwe ketel. We werken onder andere met de merken Remeha, Nefit, AGPO, Intergas en Valliant. Als wij een CV ketel plaatsen, weet u zeker dat dit goed gebeurt. Een CV ketel installeren is immers een hele investering! Wat veel mensen echter niet weten is dat het een uitgave is die zichzelf terugbetaalt. Door de energiezuinige ketels die tegenwoordig op de markt zijn, kunt u veel geld besparen op stookkosten. Wij helpen u bij al uw CV zaken. Heeft u problemen met uw blokverwarming? Helaas kunnen wij u daarmee niet van dienst zijn. Vraag onze CV installateur naar de mogelijkheden, bel 085 - 106 1600!

Verschillende soorten CV ketels

  • De VR ketel
    De VR (Verbeterd Rendement) ketel is een goede oplossing wanneer er geen afvoer aanwezig is. Omdat er in tegenstelling tot de HR ketel geen condensatie van rookgassen plaatsvindt, is het rendement iets minder hoog dan bij dat type ketel. Toch haalt ook de VR ketel nog een aanzienlijk rendement en zet dit soort ketel ongeveer 70-80% van het gebruikte gas om in warmte. Ook is de VR ketel iets goedkoper dan de HR ketel. Kunt u een CV aanleggen niet zelf? Schakel de door ons aangedragen professional in voor professionele service.
  • De HR ketel
    De HR (hoogrendement) ketel is een zeer energiezuinige en milieubewuste keuze. Dit type ketel zet meer dan 100% van het verbruikte gas om in warmte. Dit hoge rendement wordt behaald doordat de rookgassen en waterdampen die vrijkomen op hun beurt weer worden gecondenseerd. Er is bij de HR ketel dus wel een afvoer nodig, hetgeen de installatie iets lastiger maakt dan bij de VR ketel. ER zijn drie rendementsklassen; de HR 100 met een rendement van 100%, de HR 104, met een rendement van tenminste 104% en de HR 107 met een rendement van minstens 107%. Wilt u een nieuwe centrale verwarming aanleggen in uw woning in Dordrecht? Wij staan voor u klaar!